Industrieweg, Vollenhove
info@corsogroepfunfun.nl

Bewust Haardhout, Comceptum en Kjenning nieuwe sponsoren Fun Fun

Met trots kunnen wij melden dat maar liefst drie nieuwe bedrijven hebben aangegeven Corsogroep Fun Fun te willen sponsoren. We stellen ze natuurlijk graag even aan u voor.

Bewust Haardhout
Bewust Haardhout is een mooi bedrijf dat zich richt op de productie en verkoop van haardhout. Al vele jaren is het bedrijf actief in deze branche en sinds 2020 heeft het bedrijf een eigen webshop om de nederlandse markt te kunnen voorzien. Bewust Haardhout verkoopt alleen haardhout waarvan de herkomst 100% bekend is en al het hout is op een duurzame manier verkregen en is milieubewust gedroogd. Daarom zijn ze in 2020 online gegaan met de bedrijfsnaam ‘Bewust Haardhout’.

Neem vooral eens een kijkje in de webshop op bewust-haardhout.nl en koop hier uw Nederlandse haardhout met FSC keurmerk.

Comceptum
Comceptum is het toonaangevende bedrijf als het gaat om reclame, marketing en communicatie. Het bedrijf is specialist op het gebied van vormgeving, print & drukwerk, fotografie, video, drone, animatie, website en social media. Je vind Comceptum in Genemuiden aan de Pr. Beatrixstraat 31a.

Neem alvast een kijkje op comceptum.nl en ontdek wat Comceptum voor ú kan betekenen.

Kjenning
Met een lange geschiedenis in de volkshuisvesting is Kjenning al jarenlang de toonaangevende en grootste opleider voor de professional in vastgoed en wonen. Kjenning biedt rond de belangrijkste thema’s in de corporatiesector en vastgoedsector opleidingen, trainingen, kennisplatforms en
ontwikkeladvies.

Meer dan 150 professionals, met een sterke combinatie van vakinhoudelijke kennis én uitstekende didactische kwaliteiten, maken deel uit van het docentennetwerk van Kjenning. Huismeesters en woonconsulenten, opzichters en verhuurmakelaars maar ook managers, directeur-bestuurders en
RvC leden vinden bij Kjenning antwoord op hun ontwikkelvraag.

Kijk voor meer informatie eens op kjenning.nl


Bewust Haardhout, Comceptum en Kjenning, heel hartelijk dank voor jullie steun aan onze corsogroep!

Ben je benieuwd welke bedrijven Corsogroep Fun Fun nog meer een warm hart toe dragen? Neem dan hier eens een kijkje.