Industrieweg, Vollenhove
info@corsogroepfunfun.nl

“Corsogroep Fun Fun kan wagen niet afbouwen”

Zo’n kop zie je niet graag boven een stuk staan. Gelukkig is dit ook niet aan de orde. Het is Augustus, en we werken met z’n allen keihard om “Dagelijks brood” klaar te stomen voor het corso.
Waarom dan die kop?
Als Fun Fun Familie steken we enorm veel energie, creativiteit, bouwplezier in onze corsowagen. Maar er is ook een groep bedrijven die ons financieel, of op andere manieren steunt. Die het belangrijk vinden dat wij onze mooie wagens kunnen blijven realiseren. En zonder deze bedrijven kunnen wij onze wagens niet bouwen.

Daarom vinden we het ook geweldig dat de volgende sponsors hun sponsor contract hebben verlengd:
– OBD- Tuning
– De Houthakker
– Dier all-in
– Cronquels
– Sinke Emmeloord B.V.

Aan deze mooie lijst konden we dit jaar nog 2 bedrijven toevoegen:

– Belisol Steenwijk
– Harke Administratie & Fiscaal Advies

Daarnaast hebben we voor dit jaar een Thema Sponsor. Waar wij alle hulp krijgen voor de invulling van het bakkersthema van dit jaar.
– Hendrik Schaap Brood en Banketbakkerij

Eerder dit jaar zijn wij verhuisd. Ook deze verhuizing kon niet worden gerealiseerd zonder de hulp van onderstaande bedrijven. Tijd en middelen werden beschikbaar gesteld om een nieuwe bouwplek te realiseren.

– Zeilmakerij Lampe
– Bouwbedrijf G. Rook B.V.
– Kors Hoogwerkersystemen B.V.
– Jac de Olde B.V.
– Sleuvenfreesbedrijf B.A. Huisman
– Guus Smit Grondverzet en Groenservice
– Van Benthem Diervoeders Vollenhove B.V
– -Klaver Reclame
– Installatiebedrijf Boxum
– Beute Beton

Zoals jullie kunnen zien een hele lijst. Hier zijn we dan ook enorm blij mee. Deze bedrijven zorgen ervoor dat de kop boven dit stuk geen realiteit is. De betrokkenheid van deze bedrijven is groot. Wij vinden het fantastisch dat we op hen kunnen bouwen!

En als laatste bedanken we jullie. Onze Fun Fun Familie. Een lang seizoen loopt op z’n einde. Een seizoen dat vroeg begon. Bedankt voor jullie inzet, positiviteit, en bijdrage’s zonder deze fanatieke Fun Fun familie hadden we alles zeker niet kunnen realiseren. Het is nu Augustus. De mooiste tijd van het jaar. Samen maken we er een paar mooie weken van. Samen creatief!