Industrieweg, Vollenhove
info@corsogroepfunfun.nl

De grote verhuizing

Na weken van voorbereiding was het zaterdag 13 April dan eindelijk zover. Onze tent werd op z’n nieuwe plek opgebouwd. Het heeft allemaal wel wat voeten in de aarde gehad, maar het is gelukt. Echt lang nagenieten van corso 2018 was er voor ons niet bij. Na 10 mooie jaren op het terrein van Van Benthem veevoeders, moesten we op zoek naar een nieuwe plek. Die vonden we uiteindelijk vlakbij. Op het terrein van bouwbedrijf G. Rook, mochten we onze tent opbouwen. Tijdens een druk bezochte Fun Fun avond begin Maart, werden alle plannen gedeeld met de achterban. En het plan werd omarmt! De opkomsten tijdens de diverse avonden en zaterdagen waren groot. Iedereen heeft – vaak ook letterlijk – zijn of haar steentje bijgedragen.

foto1

Vanaf het moment dat de eerste klussen op het nieuwe terrein begonnen, ging het ook direct snel. het plan was dat we op het normale tijdstip met de wagen zouden kunnen beginnen. Dat betekende wel dat de weekenden en avonden voor vele Fun Fun-ers vol zat. Bijna dagelijks werden er klussen gedaan. Ook wilden we nog de tent aanpassen. De ruimte aan de zijkant, werd vergroot zodat er meer ruimte zou ontstaan, en onze materiaal container er helemaal in zou passen.

foto3

Na al het voorbereiden was het dan afgelopen zaterdag eindelijk zover. Een dag bikkelen voor jong en oud. Met als hoogtepunt natuurlijk tentbouwen in de sneeuw. Dat hadden wij nog niet eerder meegemaakt. Aan het einde van een lange dag waren we om 19:30 uur klaar. Hij staat. Natuurlijk moeten we nog wel e.e.a. afwerken. Het straatwerk is bijna klaar, en binnen in de tent moet bv de verlichting nog worden opgehangen. Als straks alles klaar is gaan we direct verder met de bouw van onze nieuwe wagen. Want ook daar zijn onze ontwerpers ook mee bezig geweest. De maquette is bijna klaar, en het zal dus niet lang meer duren voordat de lasapparaten uit hun winterslaap kunnen worden gehaald. Wil je ook zien wat we dit jaar gaan maken? kom dan 25 Mei naar de presentatie avond in Sint jansklooster, of houdt die avond onze website in de gaten.

foto4