Industrieweg, Vollenhove
info@corsogroepfunfun.nl

1e bouwupdata

Wie nu de tent binnenloopt zal misschien enigzins verbaasd opkijken. zo op het eerste gezicht is er namelijk nog helemaal niets te zien. Het onderstel is nog helemaal kaal. Nog geen spoor van constuctie ijzer.

bouw1

Maar toch word er hard gewerkt. Op loopafstand van onze tent, in de werkplaats van onze sponsor cronquels (www.cronquels.nl) zijn onze constructeurs bezig om alle constructie te maken, zodat deze in 1 keer op het onderstel kan worden geplaatst. Onze technische mensen staan dit jaar weer voor een flinke klus. De constructie van onze creatie V12, is namelijk nogal complex en veel. het ontwerp vraagt een grote open ruimte in het midden van de wagen, maar tegelijk is het “plafond” van de wagen groot.

bouw3

Ook met de vormgeving is begonnen. De vormen zijn dit jaar strak, dus het meetlint moet er weer menigmaal bij komen, net als een kritish oog van de bouwers. Waar vorig jaar verfijnd, en subtiel nog termen waren die de vormen typeerden, is het dit jaar exact het tegenovergestelde. Groot, robuust en stoer, moet het worden.Over niet al te lange tijd verwachten we de constructie te kunnen plaatsen. vanaf dat moment kunnen ook de prefab gelaste vormen op hun plaats worden gezet.

bouw2